Vinogradarstvo MILOŠ

A+ R A-
Vinifikacija alt
title

Spoj znanja, rada i intuicije daje vrhunske rezultate. Stoga radimo tako da unaprijed predviđamo potrebne radnje, koje ovise o pojedinoj godini i kvaliteti sirovine koja ulazi u vinariju. Kako bi se iz grožđa dobilo sve najorginalnije radimo isključivo s autohtonim kvascima koji su bogatstvo mikroflore i postižu izuzetno dobre rezultate. O klimatskim uvjetima određene godine ovisi bogatstvo i kvaliteta kvasaca a njihova aktivacija i rad ovise o vremenskim prilikama za vremena berbe. Unaprijed predviđamo tijek, kvalitetu, brzinu i vrijeme trajanja fermentacije. Kako bi na ovakav način vodili proces fermentacije potrebno je živjeti s prirodom i biti u mogućnosti prepoznati sve ono što nas okružuje.



Vina Miloš
Granitno ljubičastocrvena boja s modrim refleksima ... Više >

Vinogradi Miloš
Poluotok Pelješac se čitavom dužinom proteže ... Više >